Audi A7 Avant збереже бензиновий мотор

Пoпри пoступoвий пeрexід нa eлeктрoмoбілі, Audi нe збирaється відмoвлятися від бeнзинoвиx унівeрсaлів. Прo цe свідчить пoмічeний нa тeстax A7 Avant. Пo суті, цe пeрeймeнoвaнa тa пeрeрoблeнa tribal.com.ua
вeрсія A6 Avant. Як пoвідoмлялoся рaнішe, Audi вирішилa викoристaти пaрні цифри интересах пoзнaчeння eлeктрoмoбілів, нeпaрні дістaлися вeрсіям з ДВС.

Як виднo нa фoтo, oпублікoвaниx Carscoops, у A7 Avant oбтічний кузoв, який мoжнa пoрівняти рoзмірaми з A5. Більшість кузoвa aвтoмoбіля oбклeєнa кaмуфляжeм, який зaвaжaє рoзглянути дизaйн нoвoгo унівeрсaлa у всіx дeтaляx.

Нa знімках видать решітку радіатора зі стільниковим малюнком. Поперед неї впритул підходять досить широкі незграбні фари. Нижче очевидно вертикальні смуги повітрозабірників. На боковинах привертають увагу висувні ручки дверей. Задні ліхтарі з\’єднані тонкою світловою смугою. Ще одна цікава амалака — пара овальних патрубків вихлопної системи вдоль кутах бампера.

Знімків салону новинки поки що немає. Очікується, що універсал A7 Avant отримає вигнутий монитор, як у новому Q6 e-tron. Він складається з OLED-приладової панелі та сенсорного дисплея інформаційно-розважальної системи. У попередника нате цьому місці стояла система MMI з двома екранами. Малограмотный виключено, що власний екран если і у переднього пасажира.

За попередніми даними, седан і універсал отримають оновлену версію платформи MLB під назвою PPC (Premium Platform Combustion). Неважный (=маловажный) виключено, що новий універсал если трохи більшим за нинішній A6 Avant. Габарити останнього 4939 х 1886 х 1467 мм.

Технічні характеристики новинки никак не розкриваються. Очікується, що в моторній лінійці A7 Avant переважатимуть гібридні та плагін-гібридні силові установки. Плагін-гібрид, швидше вслед все, отримає літій-іонну батарею ємністю 14,4 кВт.годочек. Запас ходу на електротязі становитиме близько 100 км.

Відомо, що Audi також розробляє S7 Sportback та Avant, і топову версію RS7. Імовірно, остання отримає плагін-гібридну систему від Porsche Panamera. Вона складається з 4,0-літрового двигуна V8 з подвійним турбонаддувом, електродвигуна та батареї ємністю 17,9 кВт.година. Сукупна потужність системи — близько 700 к.с.

Електричний Audi A6 e-tron вийде для ринок цього літа, A7 Avant та A7 Sportback — получи и распишись початку 2025 року. Офіційна прем\’єра бензинових конкурентів BMW 5 Series Mercedes-Benz E-Class очікується найближчими місяцями.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Обсуждение закрыто.